Radamel Falcao için talimat!

Süper Lig'de son haftaya ezeli rakibi Beşiktaş ile kafa kafaya giren Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim oyuncularına bir gün izin verirken, takımını kampa alacak. Malatyaspor karşısında mutlak galibiyetin yanı sıra gol averajına da ihtiyacı olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, takım doktoru Yener İnce ile Radamel Falcao hakkında özel bir görüşme yaptı. 

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da şampiyonluk yolunda en kritik virajlardan birini aldı ve artık Yeni Malatyaspor maçına odaklandı. Beşiktaş'ın aldığı sonuca bağlı kalarak Yeni Malatyaspor'u farklı bir şekilde (en az 4) mağlup etmesi gereken Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, Denizlispor maçı biter bitmez kulüp doktoru Yener İnce ile bir görüşme yaptı. Radamel Falcao'nun cumartesi günkü Yeni Malatyaspor maçına yetiştirilmesi isteyen Fatih Terim, Kolombiyalı futbolcudan da bu maçta yer alabilmesi için fedakarlık yapmasını isteyecek. 

Kolombiyalı yıldız oyuncu bu sezon ligde forma giydiği 17 maçta 9 gol atarken, 2 kez de golden bir önceki pası veren isim oldu. Falcao sakatlıklar sebebiyle uzun bir süre forma giyememesine rağmen takımın en golcü ismi oldu. Beşiktaş derbisinde ilk 11 çıkan ve bir de gol atan Falcao, sakatlığı sebebiyle Denizli maçında görev yapamamıştı. 

FCN Blog Youtube kanalına konuk olan Burak Elmas röportajının yazılı halini ilerleyen günlerde sitemizde bulabilirsiniz. Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0