Suat Serdar için sürpriz iddia!

Süper Lig'de zirve yarışını sürdüren Galatasaray'da, sezon sonunda yapılacak seçimin sonucu da beklenirken teknik direktör Fatih Terim aynı zamanda gelecek sezonun planlaması için de çalışmalarını sürdürüyor. Kadrosundaki yerli rotasyonunu güçlendirmek isteyen Terim, bu sezon Schalke ile küme düşen ve takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Suat Serdar'ı listesine yazdı.

Alman basınında yer alan haberlere göre; Bundesliga'da bu sezon tarihi bir sezon geçiren ve küme düşen Schalke 04'te gelecek sezon için bir çok isim takımdan ayrılma kararı aldı. Bu isimlerden birisi de, 1 yıl sonra sözleşmesi sona erecek olan Suat Serdar.. Alman kulübü de genç oyuncuyu bonservisiyle satmaya sıcak bakıyor. 1997 doğumlu oyuncuya talip olan takımlar arasında Galatasaray'ın olmasının yanı sıra, Almanya milli takımının oyuncu havuzunda yer alan yetenekli oyuncu flaş bir harekete imza attı. Galatasaray'ın ilgisi sonrasında Suat'ın da kişisel hesabından kulübün resmi hesabını takibe alması büyük heyecan yarattı.

Schalke'de bu sezon 23 maçta görev yapan Suat, çıktığı maçlarda 1 gol - 2 asistlik performans sergiledi. Bundesliga'dan bir çok kulübün radarında olan 24 yaşındaki oyuncu orta sahada merkezde üç bölgede de görev yapıyor. 

Galatasaray haberleri için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0