Teknik ekip mental olarak hazırlıyor!

Süper Lig'de şampiyonluk yarışını sürdüren ve Beşiktaş ile kafa kafaya son haftaya giren Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim takımını saha içinden daha çok mental anlamda hazırlamaya çalışıyor. Yeni Malatyaspor karşısında oyuncularına güvenen Terim, yardımcılarından da tabir-i caizse oyuncularının beyinlerini yıkamalarını istedi. Eski kaptan Selçuk İnan'ın yanı sıra Albert Riera ve Necati Ateş günün tamamını oyuncularla geçiriyor. 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Denizli dönüşü bir gün izin yaptıktan sonra dün oyuncularını iki günlüğüne kampa alan Terim, kaptanlar Muslera ve Arda'nın yanı sıra yardımcı antrenörler Albert Riera, Selçuk İnan ve Necati Ateş'e özel görev verdi. İmparator'un tecrübe sahibi bu isimlere "Daha önceki şampiyonlukları nasıl kazandığımızı takımdaki herkesle konuşun, çektiğimiz zorlukları anlatın.'' dediği öğrenildi.

Teknik heyet, futbolcuları "Yeni Malatya maçının ilk 20 dakikası çok önemli. Yoğun presle baskılı başlayacağımız bu bölümde 2 gol bulursak Beşiktaş da Göztepe deplasmanında panik yapacak ve her şey istediğimiz gibi gerçekleşecek.'' sözleriyle motive etti. Florya'da da herkes "Biz şampiyonuz'' diyerek Fatih Terim ve takıma olan güvenlerini ortaya koyuyor.

Galatasaray Başkan Adayı Burak Elmas, FCN Blog Youtube kanalına konuk oldu ve çok özel açıklamalarda bulundu! Burak Elmas ile yaptığımız röportajı izlemeyi unutmayın. Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0