Fatih Terim mesaiye başladı!

Galatasaray'da geleceği merak konusu olan ve mevcut başkan Mustafa Cengiz ile sert bir tartışma yaşayan teknik direktör Fatih Terim'den flaş bir hareket geldi. Süper Lig'in sona ermesinin ardından ailesiyle birlikte Bodrum'a giden tecrübeli teknik adamın tatilini yarıda keserek Florya'da çalışmalara başladığı iddia edildi.

A Spor'da yapılan yayında Savaş Çorlu'nun haberine göre; Galatasaray'da başkan Mustafa Cengiz ile ipler tamamen koptuktan sonra Fatih Terim'in seçim döneminde nasıl bir yol haritası izleyeceği merak konusuydu. Seçim sürecinin yeni sezon hazırlıklarıyla çakışması üzerine Fatih Terim ailesiyle birlikte Bodrum'daki tatilini yarıda keserek dün Florya Metin Oktay Tesisleri'ne geldi. Camia seçimlere odaklanmışken yeni sezon planlamasının aksamasını istemeyen deneyimli çalıştırıcı kolları sıvadı. Terim kontrat bitimi olan ay sonuna kadar çalışacak. 31 Mayıs'tan sonra nasıl bir yol izleneceği bilinmezken, 19 Haziran'a kadar ise takım hocasız kalacak.

Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk, FCN Blog Youtube kanalına konuk oldu ve çok özel açıklamalarda bulundu! Metin Öztürk ile yaptığımız röportajı izlemeyi unutmayın. Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! 👇👇


Galatasaray Başkan Adayı Burak Elmas, FCN Blog Youtube kanalına konuk oldu ve çok özel açıklamalarda bulundu! Burak Elmas ile yaptığımız röportajı izlemeyi unutmayın. Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0