10 numaraya Rumen aday!

Galatasaray'da camianın gözü kulağı seçimlerde olurken, mevcut yönetimde kalan profesyoneller de yeni sezon hazırlıkları için çalışmalarını sürdürüyor. 20 Temmuz'da sezonun ilk resmi maçına çıkacak olan Galatasaray'da geçtiğimiz sezon scout ekibinin yakından takip ettiği Nicolae Stanciu için temasların başladığı iddia edildi.

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da bir yandan seçim süreci yaşanırken diğer yandan da gelecek sezon için transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Sarı-Kırmızılı cephede sürpriz bir isim ön plana çıktı.. Fatih Terim'in bıraktığı listede 10 numara adaylarından birisinin de Nicolae Stanciu olduğu ortaya çıktı. Yönetimin de bu oyuncu için girişimde bulunduğu ortaya çıktı. Profesyonellerin, bir süredir izlenen Rumen oyuncu Stanciu için hem kendisiyle hem de kulübü Slavia Prag ile temasa geçtiği gelen haberler arasında. 

NICOLAE STANCIU KİMDİR? 

Galatasaray'ın transfer listesindeki Nicolae Stanciu kimdir? 1993 doğumlu Rumen oyuncu bu sezon Slavia Prag forması altında ligde 30 maçta 12 gol - 6 asistlik performans sergilerken, Avrupa Ligi'nde de görev yaptığı 10 maçta 3 gol - 2 asistlik performans sergiledi. Forvet arkasında görev almasının yanı sıra merkez orta sahada da görev yapan Stanciu, aynı zamanda milli takım oyuncu havuzunda yer alıyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0