Burak Elmas - Fatih Terim zirvesi ne zaman?

Galatasaray'da merakla beklenen seçim sonuçlandı. Müthiş bir heyecana sahne olan seçimlerde Burak Elmas'ın başkanlık koltuğuna oturmasıyla, teknik direktör belirsizliği de sona ermiş oldu. Elmas, daha önce birlikte çalıştığı Fatih Terim ile mazbatayı alır almaz yeniden görüşecek ve yeniden takımın başına getirerek transfer sürecini de başlatacak.

Galatasaray 'da Burak Elmas'ın başkanlık koltuğuna oturması, aynı zamanda teknik direktörün de belli olmasına anlamına geliyor. Daha önceki yöneticilik dönemlerinde Fatih Terim'le çalışan Elmas, tecrübeli teknik adamı yeniden takımın başına getirecek. Seçim öncesinde katıldığı her programda ilk tercihlerinin Fatih Terim olduğunu ve seçimi kazanır kazanmaz mutlaka görüşeceklerini belirten Elmas, göreve başlar başlamaz da deneyimli teknik adamla sözleşme imzalayacak. Mazbatanın teslimi her ne kadar Salı - Çarşamba günü olması beklense de, Elmas - Terim zirvesinin Pazartesi günü gerçekleşmesi bekleniyor. 

Merakla beklenen transfer süreci de, Terim'in görevine dönmesiyle birlikte kaldığı yerden devam edecek. Polemik yaşanmaması adına seçimde oy kullanmayan Terim'in de ortaya çıkan sonuçtan gayet mutlu olduğu gelen haberler arasında.



Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0