Dinamo Bükreş maçında şok sakatlık!

Yeni sezon hazırlıklarına Florya'da başlayan ve çalışmalarını sürdüren Galatasaray, ilk hazırlık maçında Romanya Ligi ekiplerinden Dinamo Bükreş ile karşılaştı. Florya'da oynanılan karşılaşmada ilk 11'de başlayan Mostafa Mohamed, maçın 5. dakikasında sakatlanarak kenara geldi. 

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde sezon öncesi hazırlıkları kapsamında ilk maçını Dinamo Bükreş ile oynayan Galatasaray 'da Mostafa Mohamed şoku yaşanıyor. Mücadelenin 4. dakikasında ceza sahası içi sol çaprazından yaptığı vuruşun ardından rakip savunmacının darbesiyle yerde kalan Mostafa Mohamed, sol dizini tutarak sağlık görevlilerinin saha içerisine çağrılmasını işaret etti. Sağlık görevlilerinin sahaya girmesinin ardından Mısırlı oyuncunun tedavisine bir süre burada devam edildi. Daha sonra saha kenarına alınan 23 yaşındaki oyuncu, 9. dakikada yerini Ali Yavuz Kol'a bıraktı.

Sarı Kırmızılı ekibin kısa süre içerisinde Mostafa Mohamed'in sağlık durumu hakkında açıklama yapması bekleniyor.

Galatasaray'da Burak Elmas'ın kazandığı başkanlık seçimini, beklentileri ve yeni yabancı kuralını kulüp üyesi Ahmet Tirali ile konuştuk. İzlemeyi unutmayın! 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0