Fatih Terim'in ekibinde iki yeni isim!

Galatasaray'da başkanlık seçimini kazanan Burak Elmas yeni dönemde teknik direktör Fatih Terim ile yola devam edeceklerini açıklarken, teknik heyette kimlerin olacağı da merak konusu oldu. Dördüncü döneminin ardından yeni bir döneme başlayacak olan Fatih Terim'in listesinde iki yeni ismin olacağı iddia edildi. 

Fanatik gazetesinde yer alan Yakup Çınar'ın özel haberine göre; Galatasaray'da yeni dönemde Fatih Terim'in ekibinde değişiklik yaşanması bekleniyor. Geçtiğimiz dönemde uzun süre Terim ile çalışan yardımcı antrenörler Ümit Davala ve Levent Şahin takımdan ayrıldığını açıklamıştı. Ancak yaşanan gelişmelerin ardından Levent Şahin'in yeniden yardımcı antrenör kadrosunda yer alacağı iddia ediliyor. Bu ismin yanı sıra Emre Aşık ve Vedat İnceefe'nin ismi de gündeme geldi. Bu isimlerin yanı sıra bir süredir takımla çalışmalarını sürdüren yardımcı antrenör Selçuk İnan görevine devam edecek. Terim'in geçtiğimiz sezon ekibinde yer alan isimlerden Necati Ateş'in de bu sezonda görev alması beklenirken, Albert Riera'nın durumu henüz netlik kazanmadı. 

Galatasaray haberleri için tıklayın! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0