Galatasaray ilk hazırlık maçında Dinamo Bükreş ile karşılaşacak!

galatasaray

Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme oynayacak olan Galatasaray'ın yeni sezon hazırlıklarına 14 Haziran'da Selçuk İnan yönetiminde başlayacağının açıklanmasının ardından yapılacak ilk hazırlık maçı da belli oldu. Galatasaray ilk hazırlık maçını Rumen ekibi Dinamo Bükreş ile yapacak.

Yeni sezon hazırlıklarına bu ay içinde başlayacak olan Galatasaray'ın Dinamo Bükreş ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Dinamo Bükreş Sportif Direktröü Mario Nicolae, Galatasaray ile sezon öncesi hazırlık maçında karşı karşıya geleceklerini ve maçın Florya Metin Oktay Tesisleri'nde oynanacağını ifade etti. İki takımın karşı karşıya geleceği maçın 27 Haziran'da oynanması planlanıyor.

Rumen ekibi Dinamo Bükreş bir süredir Antalya'nın yüksek kesimlerinde kamp yapıyordu.

Galatasaray Başkan Adayı Burak Elmas, FCN Blog Youtube kanalına konuk oldu ve çok özel açıklamalarda bulundu! Burak Elmas ile yaptığımız röportajı izlemeyi unutmayın. Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! 


Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk, FCN Blog Youtube kanalına konuk oldu ve çok özel açıklamalarda bulundu! Metin Öztürk ile yaptığımız röportajı izlemeyi unutmayın. Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! 👇👇


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0