Luyindama'ya gelen teklif reddedildi!

Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da bazı isimlere ilgi devam ediyor. Yaşadığı çapraz bağ sakatlığı nedeniyle geçen sezon istenilen performansın uzağında kalan Christian Luyindama için Belçika'dan talip çıktı. Ancak teklif edilen ilk rakam tereddütsüz bir şekilde geri çevrildi! 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray 'ın yabancılarından ilk resmi teklif Christian Luyindama'ya geldi. Antwerp, Luyindama için geçerli 2 milyon Euro'luk yazılı teklifini sarı-kırmızılı kulübe iletti. Ancak Fatih Terim tarafından bu rakam yeterli bulunmadı ve Kongolu stopere talip olan Belçika ekibine olumsuz yanıt verildi. Antwerp teknik direktörü Frank Vercauteren, Standard Liege'den tanıdığı Luyindama'yı takımında görmek istese de Galatasaray cephesi 2 milyon Euro'yu kabul etmedi. 

Luyindama'ya 8 milyon Euro yatırımda bulunan sarı-kırmızılılar, 27 yaşındaki stoperin bonservisine 5 milyon Euro değer biçiyor. Oyuncunun 1 yıl kalan sözleşmesinin olası satışı düşünülerek uzatılması da gündemde.. Kongolu savunmacı, Galatasaray'da 1 milyon 50 bin Euro garanti para kazanıyor.

Galatasaray'da Burak Elmas'ın kazandığı başkanlık seçimini, beklentileri ve yeni yabancı kuralını kulüp üyesi Ahmet Tirali ile konuştuk. İzlemeyi unutmayın! 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0