Mostafa Mohamed'in durumu belli oldu!


Gelecek sezon için hazırlıklarını Florya'da sürdüren Galatasaray, ilk hazırlık maçında Dinamo Bükreş ile karşılaştı. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde oynanan maçı Galatasaray, 2-1 kazandı ve sezona galibiyetle başladı. Florya'da oynanılan karşılaşmada ilk 11'de başlayan Mostafa Mohamed, maçın 5. dakikasında sakatlanarak kenara gelmişti. Mısırlı yıldızın durumu belli oldu.

Galatasaray'ın Mostafa Mohamed hakkında yaptığı açıklama şu şekilde:

"Dinamo Bükreş ile oynanan hazırlık maçının beşinci dakikasında oyundan çıkan oyuncumuz Mostafa Mohamed’in soyunma odasında yapılan ilk muayenesi sonrası sol dizinde esneme, sol ayak bileğinde darbeye bağlı ödem, gerçekleştirilen acil MR tetkiklerinde ise sol dizinde kemik ödemi ve kapsülde kanama tespit edilmiş, herhangi bir bağ yaralanmasına rastlanmamıştır.

Buna ek olarak sol ayak bileği MR’ında kemik ödemi ve eklem kapsülünde kanama mevcut olan oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır."

Galatasaray haberleri için tıklayın! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0