ÖZEL | Galatasaray, Turgay Zeytingöz ile anlaştı!

Turgay Zeytingöz

Galatasaray'da Burak Elmas'ın başkanlığa seçilmesiyle beraber basketbol şubesinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. NEF'in sponsorluğunu resmen açıkladığı basketbol şubesinin yeni genel menajeri ve CEO'su da belli oldu. 

FCN Blog'un edindiği bilgilere göre; Basketbolda işbirliği için NEF ile anlaştığını açıklayan Galatasaray'ın idari kadrosu da şekillenmeye başladı. Galatasaray'da Türk Basketbolu'nun efsane isimlerinden Kerem Tunçeri, CEO olarak göreve başlıyor. Şu anda Türkiye A Milli Erkek Basketbol Takımı Menajerliği yapan Kerem Tunçeri'nin Olimpiyat Elemeleri sonrasında görevini bırakacağı ve Galatasaray'daki yeni görevine resmen başlayacağı öğrenildi. 

GALATASARAY'DA GENEL MENAJER TURGAY ZEYTİNGÖZ

CEO görevine Kerem Tunçeri'yi getirecek olan Galatasaray'ın yeni genel menajeri de belli oldu. Galatasaray uzun yıllar Banvit'te genel menajerlik görevini yürüten Turgay Zeytingöz ile anlaşmaya vardı. Yeni sezonda Galatasaray'ın genel menajeri Turgay Zeytingöz olacak. 

**** FCN BLOG ÖZEL HABERİDİR KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ****

Galatasaray haberleri için tıklayın!  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0