Yerlide öncelik Halil Akbunar!

TFF'nin açıkladığı yeni yabancı kuralı doğrultusunda yerli rotasyonunu güçlendirmeye çalışan Galatasaray, sezonun ilk transferini Alpaslan Öztürk ve Aytaç Kara ile gerçekleştirirken teknik direktör Fatih Terim'in gönlünde bir isim daha yer alıyor. Deneyimli teknik adam Göztepe'nin başarılı kanat oyuncusu Halil Akbunar'ın transferi için yönetime rapor sunarken, önümüzdeki günlerde iki başkanın görüşmesi bekleniyor. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Süper Lig'de sezonun flaş isimlerinden Halil Akbunar, teknik direktör Fatih Terim'in göreve dönmesi halinde Galatasaray 'a transfer olmak istediğini menajerine ve kulübüne bildirmişti. Sarı-Kırmızılı cephede her şeyin beklendiği gibi gelişmesiyle operasyon da başlamış oldu. Yeni başkan Burak Elmas ve ekibi, bu hafta Göztepe Kulübü ile masaya oturarak, tecrübeli futbolcunun transferini sonlandırmaya çalışacak. Terim, TFF'nin aldığı karar gereği sahada aynı anda en fazla 8 yabancı olabileceği için, yerli isimlere çok önem veriyor. Fatih hoca, Halil'e de hem kanatlarda hem de forvet arkasında oynayabilmesi sebebiyle joker gözüyle bakıyor.

Euro 2020 öncesinde milli takımın aday kadrosuna yükselmeyi başaran Halil Akbunar, bu sezon ligde forma giydiği 40 maçta 9 gol - 13 asistlik performansıyla dikkat çekmişti. 10 yıldır Göztepe forması giyen 27 yaşındaki oyuncunun kulübüyle olan sözleşmesi 2022 yılında sona eriyor. 

Galatasaray'da Burak Elmas'ın başkan oluşuyla birlikte basketbol şubesinde yaşanabilecek gelişmeler Bench Arkası'nın yeni bölümünde konuşuldu. Yayını izlemeyi unutmayın. 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0