Yiğit Arslan, Galatasaray'a veda etti.


Basketbol Süper Ligi'nde ve Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde geçen sezon hayal kırıklığı yaratan Galatasaray'da Ekrem Memnun önderliğinde gelecek sezon için çalışmalar sürerken takımdan ayrılan son isim Yiğit Arslan oldu. Tecrübeli oyuncu sosyal medya hesabından veda etti. 

Önümüzdeki sezon Basketbol Süper Ligi'nde ve Avrupa'da başarılı olmak isteyen Galatasaray yeni sezon için çalışmalarını sürdürürken takımda önemli bir ayrılık yaşandı. Yiğit Arslan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Fotoğrafın kalitesi kötü olabilir fakat 2 yıl içerisindeki en özel fotoğrafım. Çıktığım her maçta elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Tüm Galatasaray camiasına, siz taraftarlarımıza çok teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin. En güzel günleri görmeniz dileğimle." sözlerini söyledi. 

2 sezondur Galatasaray forması giyen Yiğit Arslan'ın eski takımı Tofaş ile anlaşmaya vardığı öğrenildi. 25 yaşındaki Yiğit Arslan bu sezon Galatasaray formasıyla Basketbol Süper Ligi'nde 36 maçta görev almış ve 7.1 sayı - 2.3 asist - 2.7 ribaund ortalamalarına imza atmıştı.

Galatasaray haberleri için tıklayın!  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0