Barış Alper Yılmaz transferinde problem yok!

Galatasaray'da yeni sezon öncesi transfer çalışmaları devam ederken listenin ilk sırasında yer alan Barış Alper Yılmaz için hareketli dakikalar yaşanıyor. 2000 doğumlu kanat oyuncusu için kulüpler arası anlaşma sağlanırken, hem genç oyuncu hem de Florya'da artık imza için geri sayıma geçildi.. 

Webaslan'da yer alan habere göre; teknik direktör Fatih Terim'in talebi üzerine Keçiörengücü'nden Barış Alper Yılmaz'ın transferinde düğmeye basan Galatasaray, imza için gün sayıyordu. Ancak ezeli rakip Fenerbahçe'nin devreye girmesi, endişe yarattı. Gelişme üzerine başkan Burak Elmas'ın yetkilendirdiği iki yönetici, Barış'la tekrar görüştü ve anlaşmada herhangi bir sorun olmadığı ortaya çıktı. Sarı-Kırmızılılar çok kısa bir süre içerisinde bu transferi resmen açıklamaya hazırlanıyor. 21 yaşındaki futbolcunun hocası İlker Püren de geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, Fatih Terim'in ısrarı üzerine Barış'ın Galatasaray'ı tercih ettiğini dile getirmişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0