Berkan Kutlu resmen Galatasaray'da!


Galatasaray'da Burak Elmas yönetimi transferde gaza bastı ve Berkan Kutlu transferini resmen gerçekleştirdi. Orta sahaya takviye yapmak isteyen Galatasaray, Alanyaspor'dan Berkan Kutlu'yu kadrosuna kattığını resmen açıkladı. Cimbom, 23 yaşındaki oyuncu ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. 

Yeni sezon öncesinde Aytaç Kara, Alpaslan Öztürk, Barış Alper Yılmaz, Sacha Boey, Patrick van Aanholt, Alexandru Cicaldau'yu kadrosuna katan Cimbom, 7. transferini de yaptı. Orta sahayı güçlendirmek isteyen ve Gedson Fernandes ile Berkan Kutlu transferlerini yapmak isteyen Galatasaray, orta sahaya ilk takviyesini yaptı. Galatasaray geçtiğimiz sezon Süper Lig'de Alanyaspor forması giyen Berkan Kutlu'yu transfer ettiğini açıkladı. Cimbom 23 yaşındaki genç oyuncu ile 5 yıllık sözleşme imzalayacağını açıkladı. Galatasaray'da KAP'a yapılan açıklamada transferin bonservisine ve oyuncunun alacağı maaşa ilişkin ise bir bilgiye yer verilmedi. Galatasaray'ın Berkan için 3.5 milyon euro bonservis bedeli ödemesi beklenirken genç oyuncunun da 7 milyon TL kazanması bekleniyor. 

GALATASARAY'IN YENİ TRANSFERİ BERKAN KUTLU KİMDİR?

Peki Galatasaray'ın yeni transferi Berkan Kutlu kimdir, hangi takımlarda oynadı? Berkan Kutlu kaç yaşında ve nereli? Berkan Kutlu 25 Ocak 1998'de İsviçre'nin Monthey şehrinde dünyaya geldi. Monthey altyapısında futbola başlayan orta saha oyuncusu, 2018'e kadar burada forma giydi ve İsviçre'nin köklü ekiplerinden Sion'un dikkatini çekti.

Temmuz 2018'de Sion, İsviçre 5. Lig ekibi Monthey'de toplamn 41 maça çıkan ve 9 atan genç yıldız Berkan'ı bonservis ödemeden kadrosuna kattı. Sion'da 2 yıl geçiren, U18 ve U21'de toplam 81, A takımda ise 2 maçta boy gösteren genç orta sahanın yolu Ağustos 2020'de Türkiye'ye düştü.

Alanyaspor'a bedelsiz olarak gelen ve dikkat çeken bir gelişim gösteren Berkan, Süper Lig'deki ilk sezonunda tam 38 maça çıktı.

Galatasaray haberleri için tıklayın! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0