Burak Elmas: Gedson kısa sürede aramıza katılacak!


Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren ve PSV ile Şampiyonlar Ligi ön elemesinde karşılaşacak olan Galatasaray 'da transfer çalışmaları devam ediyor. Galatasaray Başkanı Burak Elmas da transferler konusunda açıklamalarda bulundu. Gedson Fernandes'in kısa süre içinde biteceğini söyleyen Elmas, Kurzawa'yı istediklerini de belirtti. 

Habertürk'e konuşan Burak Elmas, "Layvin Kurzawa istediğimiz bir oyuncu. Bonservisiyle almak istiyoruz. PSG kulübüyle temas halindeyiz." dedi.

"GEDSON'UN KISA SÜREDE ARAMIZA KATILACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM"

Gedson Fernandes'in transferindeki gecikmeyi Benfica kulübündeki değişime bağlayan Başkan Elmas, ''Tam oyuncuyla anlaşmıştık ancak Benfica kulübünde adeta devrim oldu. Kısa sürede Gedson Fernandes'in aramıza katılacağını düşünüyorum. Oyuncu gelmek istiyor'' şeklinde konuştu.

İLK ETAPTA BEŞ TRANSFER PLANLANIYOR

Galatasaray ilk etapta sol bek, sağ bek, orta saha, hücuma dönük kanat oyuncusu ve bir de forvet almayı planlıyor. Takımdan ayrılacak oyuncuların durumuna göre transfer sayısı artabilir.

Galatasaray Basketbol Şubesi'nde yaşanan son gelişmeleri, yapılan transferleri editörlerimiz Bench Arkası'nın yeni bölümünde değerlendirdi. İzlemeyi unutmayın... 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0