Burak Elmas: Morutan için girişimimiz yok!

Olimpiu Morutan

Galatasaray'da transfer gündeminin ilk sırasında yer alan Olimpiu Morutan konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Transferi merak konusu olan 22 yaşındaki oyuncuyla ilgili Steaua Bükreş sahibi Gigi Becali'nin yaptığı açıklamalara karşılık Galatasaray'da başkan Burak Elmas'tan da bir açıklama geldi. 

Galatasaray'da başkan Burak Elmas, Sports Digitale'ye yaptığı açıklamada Olimpiu Morutan hakkında çıkan haberlerin doğru olmadığını duyurdu. Burak Elmas, "Olimpiu Morutan’ın maliyeti sebebiyle bu transferde bir girişimimiz yok" açıklamalarını yaptı. 

Steaua Bükreş sahibi Gigi Becali 2 saat arayla 2 farklı açıklama yapmıştı. İlk olarak yaptığı açıklamada transferin bittiğini söyleyen ve "Morutan'ın Galatasaray'a transferi %99 tamamlandı, o İstanbul'a gidiyor" açıklamalarını yapan Becali sonrasında ise farklı bir açıklamada bulundu. 

Gigi Becali, Galatasaray'ın henüz istediği teklifi yapmadığını söyledi ve "Galatasaray, Morutan için muhtemelen 10 milyon avro verme kararı aldı. Yarın teklifi yapabilirler. Henüz bir resmi bir teklif iletmediler ama görüşüyoruz. Ben 10 milyon avro istedim. Onlar önce 8, sonra 9 dediler ama ben 10'da ısrar ettim." sözlerini söyledi. 

Galatasaray haberleri için tıklayın! 

Transfer haberleri için tıklayın! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0