Burak Elmas: Morutan için teklif yapmadık!


Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Genel Kurulu'na katılan Başkan Burak Elmas, toplantı çıkışında önemli açıklamalarda bulundu. Burak Elmas, Olimpiu Morutan için bir teklif yapmadıklarını açıklarken birkaç gün içinde iyi haber verebileceklerini de açıkladı. 

A Spor'a konuşan Burak Elmas'ın açıklamaları şu şekilde:

"Olimpiu Morutan, uzun zamandır listemizde olan bir oyuncu. Fakat Morutan için herhangi bir resmi teklifimiz ve görüşmemiz olmadı. Transfer bitmeden, taraftarlarımızın duygularıyla oynayarak heyecanlandırmak istemiyoruz. Son derece ciddi bir transfer hamlesi içindeyiz, bir kısmını tamamladık. Bugün yarın, umarım birkaç iyi transfer haberiyle de dönme şansımız olacak.

Rachid Ghezzal'ı hocamız çok istedi. Zaten kalitesi de belli. Başarılı bir sezon geçirdi. Ancak söyle bir gerçek var bence Ghezzal'ın yaşı gereği son kontratı. Primleriyle birlikte, masada 3.8 milyon avro vardı. Bir-iki aylık takdir için Galatasaray'ın geleceğine büyük bir yük olacak transferi yapmama kararı aldık. 1-2 aylık takdir için Galatasaray'ın geleceğini ciddi şekilde negatif etkileyecek büyük yükle herhangi bir transfer yapmama kararı aldık. Hocamız da saygıyla karşıladı. Sadece Ghezzal özelinde değil. Galatasaray'ın geleceği uğruna kararlar alıyoruz."

Galatasaray haberleri için tıklayın! 

Transfer haberleri için tıklayın! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0