Galatasaray, Berkan Kutlu için teklifini yaptı!

Berkan Kutlu

Transfer çalışmalarını sürdüren ve PSV Eindhoven ile oynanacak Şampiyonlar Ligi ön elemesi öncesinde imzaları bir bir açıklamak isteyen Galatasaray, orta sahaya istediği Berkan Kutlu için resmi teklifini yaptı. Cimbom'un bu transferde sona yaklaştığı iddia edildi.

Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda 21 Temmuz'da PSV Eindhoven ile karşılaşacak olan Galatasaray, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Alpaslan Öztürk, Aytaç Kara ve Barış Alper Yılmaz takviyelerinin ardından hedefte 4. isim var. 

Hürriyet'in haberine göre; 23 yaşındaki Berkan Kutlu için önce 5 milyon Euro isteyen Alanyaspor'un 3 milyon Euro'ya ikna edilerek imzaların bu hafta atılması bekleniyor. Başkanlar düzeyinde görüşmeler devam ederken, bu hafta içerisinde transferin bitebileceği kaydedildi. 

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göreyse; Galatasaray ve Sassuolo, Berkan Kutlu için Alanyaspor’a 3 milyon euro teklif etti. 

Berkan Kutlu kimdir, hangi takımlarda oynadı? Berkan Kutlu kaç yaşında ve nereli?

Berkan Kutlu 25 Ocak 1998'de İsviçre'nin Monthey şehrinde dünyaya geldi. Monthey altyapısında futbola başlayan orta saha oyuncusu, 2018'e kadar burada forma giydi ve İsviçre'nin köklü ekiplerinden Sion'un dikkatini çekti.

Temmuz 2018'de Sion, İsviçre 5. Lig ekibi Monthey'de toplamn 41 maça çıkan ve 9 atan genç yıldız Berkan'ı bonservis ödemeden kadrosuna kattı. Sion'da 2 yıl geçiren, U18 ve U21'de toplam 81, A takımda ise 2 maçta boy gösteren genç orta sahanın yolu Ağustos 2020'de Türkiye'ye düştü.

Akdeniz ekibine bedelsiz olarak gelen ve dikkat çeken bir gelişim gösteren Berkan, Süper Lig'deki ilk sezonunda tam 38 maça çıktı.

Galatasaray haberleri için tıklayın! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0