Galatasaray, Jens Stryger Larsen'i kadrosuna katıyor!

Jens Stryger Larsen

Yeni sezon öncesinde kadrosundaki transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, DeAndre Yedlin yerine aradığı sağ beki buldu. Galatasaray, Udinese forması giyen Jens Stryger Larsen transferinde sona yaklaştı. Cimbom'un Danimarkalı sağ bek ve kulübüyle anlaştığı iddia edildi. 

Şampiyonlar Ligi'nde Çarşamba günü PSV Eindhoven ile karşılaşacak olan Galatasaray'da transfer çalışmaları hız kazandı. Yönetim zorlu müsabaka öncesinde 2 transfer bitirmek için yoğun mesai harcarken sağ bek transferinde sona gelindi. Fanatik gazetesinin haberine göre; Galatasaray, Udinese forması giyen Jens Stryger Larsen'i kadrosuna katıyor. Cimbom oyuncuyla ve kulübüyle anlaşmaya vardı. 

İtalya Serie A ekibi Udinese ve Danimarka Milli Takımı giyen Larsen için kulübü 5 milyon Euro bonservis talep ediyordu. Galatasaray'ın bu rakamı 2-3 milyon euro civarına çektiği iddia ediliyor. Transferin önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor.

Galatasaray'ın yeni transferi Jens Stryger Larsen kimdir, hangi mevkide oynuyor, kaç yaşında?

Jens Stryger Larsen kimdir, nereli ve kaç yaşında... Jens Stryger Larsen, 21 Şubat 1991 yılında Danimarka'nın Sakskøbing kentinde dünyaya geldi. 30 yaşında olan Larsen futbolculuk kariyerine Bröndby altyapısında başladı. Sırasıyla alt yaş gruplarında forma giydikten sonra 1 Temmuz 2009 yılıdna Bröndby A Takımı'na yükseldi. 4 sene a takım formasını terleten Larsen, daha sonra bir başka Danirmarka takımı Nordsjaelland'ın yolunu tuttu. Burada 1 sezon geçirdikten sonra ülke dışına çıkarak Avusturya Vienna'nın yolunu tuttu. 3 sezon sonra İtalya Serie A ekiplerinden Udinese, Jens Stryger Larsen'i 500 bin euro bonservis bedeli ile transfer etti. 

2017-2018 sezonundan bu yana Udinese takımında forma giyen Larsen, son olarak Danimarka Milli Takım formasıyla EURO 2020'de boy gösterdi. 

İtalyan ekibiyle 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan 30 yaşındaki Larsen'in transfermark verilerine göre mevcut piyasa değeri 4 milyon euro olarak gösterilmektedir. 

Galatasaray haberleri için tıklayın! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0