Galatasaray, Kasımpaşa karşısında rahat kazandı...


Galatasaray yeni sezon öncesinde ikinci hazırlık maçında Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Esenyurt Necmi Kadıoğlu'nda oynanan maçı Galatasaray, Ömer Bayram, Oğulcan Çağlayan, Aytaç Kara ve Emre Akbaba'nın golleriyle 4-2 kazanmayı başardı. Cimbom böylece ikinci hazırlık maçından da galibiyetle ayrıldı.

Galatasaray Berk Balaban, Valentine Ozornwafor, Christian Luyindama, DeAndre Yedlin, Ömer Bayram, Aytaç Kara, Emre Kılınç, Yunus Akgün, Arda Turan, Kerem Aktürkoğlu ve Oğulcan Çağlayan 11’iyle başladı. 

İkinci yarıya takımımız bambaşka bir kadro ile çıktı. Fatih Öztürk, Işık Kaan Arslan, Alpaslan Öztürk, Emre Taşdemir, Atalay Babacan, Sofiane Feghouli, Emre Akbaba, Ali Yavuz Kol, Ryan Babel, Jesse Sekidika, Radamel Falcao; ilk yarıda sahada olan futbolcuların yerine oyuna girdi. Sarı-kırmızılılarda Sekidika sağbekte mücadele etti. 

Gollerimizi 18. dakikada Ömer Bayram, 23. dakikada Oğulcan Çağlayan,  45’te Aytaç Kara ve 83. dakikada Emre Akbaba kaydetti. Kasımpaşa ise 14. dakikada Tomas Brecka ve 80’de penaltıdan Ahmet Emin Engin ile skor buldu. 

Galatasaray'ın golleri şu şekilde:

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0