Galatasaray'ın Nicolae Stanciu için yaptığı teklif belli oldu!

Nicolae Stanciu

Transfer çalışmalarını sürdüren ve PSV Eindhoven ile oynanacak Şampiyonlar Ligi ön elemesi öncesinde imzaları bir bir açıklamak isteyen Galatasaray'da 10 numara pozisyonu için istenen Nicolae Stanciu transferinde son durum belli oldu. Cimbom, Rumen yıldız için Slavia Prag'a 6 milyon euro teklif etti. 

Romanyalı gazeteci Emanuel Roşu'nun haberine göre; Galatasaray, Slavia Prag forması giyen Nicolae Stanciu için kulübüne 6 milyon Euro teklif yaptı. Haberde görüşmelerin olumlu ilerlediği ifade edilirken transferde Gheorghe Hagi etkisine de değinildi. Habere göre; Nicolae Stanciu, Hagi etkisinden dolayı Galatasaray'a gelmek istiyor. Tecrübeli oyuncunun kulübüne bir baskı yapmadığı da belirtildi. 

NICOLAE STANCIU KİMDİR? 

Galatasaray'ın transfer listesindeki Nicolae Stanciu kimdir? 1993 doğumlu Rumen oyuncu bu sezon Slavia Prag forması altında ligde 30 maçta 12 gol - 6 asistlik performans sergilerken, Avrupa Ligi'nde de görev yaptığı 10 maçta 3 gol - 2 asistlik performans sergiledi. Forvet arkasında görev almasının yanı sıra merkez orta sahada da görev yapan Stanciu, aynı zamanda milli takım oyuncu havuzunda yer alıyor. 

Galatasaray haberleri için tıklayın! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0