Halil Akbunar'ın gönlünde Aslan var!

Yeni sezondan itibaren uygulanacak olan yerli oyuncu kuralı nedeniyle kadrosundaki yerli oyuncu kalitesini arttırmak isteyen Galatasaray'da gündemdeki isimlerden birisi de Halil Akbunar.. Geçtiğimiz sezon Göztepe formasıyla başarılı bir sezon geçiren 27 yaşındaki kanat oyuncusu için kulüpler arasında görüşmeler başladı. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'ın yeni sezon öncesi anlaştığı yerli isimlerden biri de Halil Akbunar.. Sarı - kırmızılıların Göztepe'den bonservisini almaya çalıştığı 27 yaşındaki futbolcu, Florya'nın yolunu tutmak için artık resmi imzaların atılmasını bekliyor. EURO2020 kadrosunda yer alamadığı için büyük üzüntü yaşayan ve geçen sezonki performansının da üzerine çıkabilmek adına özel hazırlıklar yapan Halil, diğer takımlardan da teklifler almasına rağmen, Fatih hocayla çalışmak istemesinden dolayı Galatasaray'ın teklifine daha sıcak yaklaştı. Terim, Halil Akbunar'ın Galatasaray formasıyla lige damga vuracak bir performans ortaya koyacağını düşünüyor.

Göztepe formasıyla geçtiğimiz sezon 40 maçın tamamında forma giyen Halil Akbunar gösterdiği istikrarlı performansla ligin en değerli isimlerinden birisi oldu. Sağ kanat orjinli olmasına rağmen her iki kanatta da görev yapabilen Halil, ligde 9 gol - 13 asistlik performansıyla takımını taşıyan isimlerden oldu. 

Galatasaray haberleri için tıklayın! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0