Lille, Gedson Fernandes'le ilgileniyor!

gedson fernandes

Yeni sezon öncesinde kadrosundaki transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Gedson Fernandes'i satın alma opsiyonuyla kiralamak için Benfica'yla görüşmelerine devam ediyor. Cimbom, Portekiz ekibini ikna etmek için yoğun mesai harcarken transferde rakip çıktı. Fransız ekibi Lille, Gedson Fernandes ile ilgileniyor.

Portekiz basınından A Bola’nın haberine göre; Galatasaray’ın da Gedson Fernandes'e olan ilgisi devam ederken Ligue 1 temsilcisi de başarılı orta saha oyuncusunun transferi için harekete geçti.

Habere göre Benfica, Gedson Fernandes’i bu transfer döneminde satmaya karar verdi. 2019 - 20 sezonunun devre arasında Jose Mourinholu Tottenham’a kiralanan oyuncu, burada istediği forma şansını bulamamasının ardından geçen sezonun ortasında da Galatasaray’a kiralanmıştı.

Haberde Galatasaray’ın yanı sıra Ligue 1’in son şampiyonu Lille de Portekizli oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor. Zeki Çelik, Yusuf Yazıcı ve Burak Yılmaz gibi milli oyuncularımızın formasını giydiği Lille, önümüzdeki sezon direkt olarak Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek.

Benfica, Gedson’u bu transfer döneminde bonservisiyle veya kiralık olarak göndermeye sıcak bakıyor.

Galatasaray Basketbol Şubesi'nde yaşanan son gelişmeleri, yapılan transferleri editörlerimiz Bench Arkası'nın yeni bölümünde değerlendirdi. İzlemeyi unutmayın... 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0