Okan Kocuk kiralık olarak Giresunspor'da!

Yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da bir de ayrılık gerçekleşti. Fernando Muslera'nın geçtiğimiz sezonun ilk yarısındaki sakatlığı nedeniyle bedelsiz olarak Bursaspor'dan transfer edilen Okan Kocuk yeni sezonda Süper Lig'in yeni ekiplerinden Giresunspor'da forma giyecek. 

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Giresunspor'un uzun süredir kadrosuna katmak için girişimlerde bulunduğu tecrübeli file bekçisi için kulüpten yapılan resmi açıklamada "Profesyonel futbolcumuz Okan Kocuk’un geçici transferi için Giresunspor ile anlaşmaya varılmıştır. Oyuncumuza yeni kulübünde başarılar dileriz." ifadeleri kullanıldı. 25 yaşındaki kalecinin düzenli olarak forma giymek için teknik direktör Fatih Terim ile görüşerek bu sezon kiralık gitmek için izin istediği biliniyordu. 

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'da ligin ilk yarısında 10 lig ve 1 kupa olmak üzere toplamda 11 maçta görev yapan Okan Kocuk bu karşılaşmalarda toplamda 4 maçta kalesini gole kapatırken 11 gol yedi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0