Okben Ulubay imza aşamasında!

Yeni sezon öncesinde kadrosunda yapılanmaya giden Galatasaray yerli rotasyonu güçlendirmeye çalışmalara devam ediyor. Daha önce kadrosuna yerli rotasyonda takviyeler yapan takımımızın gündeminde son olarak Okben Ulubay var. 

Çağlar Torun'un haberine göre; yeni sezonda Ekrem Memnun önderliğinde Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Galatasaray geçtiğimiz sezon Aliağa Petkimspor forması giyen Okben Ulubay ile görüşüyor. Taraflar arasında henüz resmi imza olmasa da bir nevi prensip anlaşması sağlandı ve imzaların atılması bekleniyor. 

GM görevi için Turgay Zeytingöz ile anlaşan kulübümüz şube yöneticisi olarak da Kerem Tunçeri'yi göreve getirmişti. Bunun yanı sıra takım kaptanı Göksenin Köksal'ın sözleşmesini yenilemesinin yanı sıra yerli rotasyona Ege Arar ve Canberk Kuş takviyelerini yapan Galatasaray, yabancı transferde de David Kravish ve Dee Bost ile anlaşma sağlamıştı. 

Geçtiğimiz sezon Aliağa Petkimspor’la 11 maça çıkan 25 yaşındaki oyuncu bu maçlarda 7.9 sayı - 1.8 ribaund ve 2.7 asist ortalamalarıyla takımına katkı sağlamıştı.

Galatasaray Basketbol Şubesi'nde yaşanan son gelişmeleri, yapılan transferleri editörlerimiz Bench Arkası'nın yeni bölümünde değerlendirdi. İzlemeyi unutmayın... 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0