Savunmaya yerli takviye!

Yeni sezonda kadrosunu gençleştirmek ve geleceğin kadrosunu kurmak isteyen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim yerli oyuncu iskeletini de güçlendirmek için harekete geçti. Terim, savunmanın merkezinde Marcao'nun yanına sezon boyunca güvenebileceği bir yerli oyuncu arıyor. Adaylar ise oldukça tanıdık isimler..

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, yeni yabancı oyuncu kuralı nedeniyle savunma kurgusunda değişikliğe gitmeyi düşünüyor. Cicaldau, Boey ve Van Aanholt'u kadrosuna katan sarı-kırmızılı kulüp, Gedson Fernandes ve Berkan Kutlu takviyeleriyle orta sahasını güçlendirmeye hazırlanıyor. Teknik direktör Fatih Terim'in transferde sıradaki isteğinin savunmaya olduğu öğrenildi. Deneyimli teknik adam kadroya yazacağı 3 yerli oyuncudan birisini bu bölgede kullanmak istiyor. Terim, kadronun değişmezlerinden birisi olacak olan Marcao'nun yanında yerli bir stoperi oynatmanın planlarını yapıyor. İdeal 11'de Taylan ve Kerem'i tamamlayacak 3. Türk için adaylar Ozan Kabak ve Kaan Ayhan, bu isimler olmazsa Gençlerbirliği'nden Arda Kızıldağ'ın transferi de söz konusu.. 

Luyindama'nın performansından memnun olmayan Galatasaray, Ozan ya da Kaan'la yola çıkmak istiyor. Ancak iki milli stoperin de mali şartları, sarı-kırmızılı kulübü zorluyor. Ozan Kabak'ı kiralık göndermeyi düşünmeyen Schalke, 10 milyon Euro üzerinde bonservis bedeli belirledi ve Leicester City ihtimali masada.. Kaan Ayhan için Sassuolo'nun 5 milyon Euro'yu bulan talebi söz konusu. Cicaldau'ya 6.5 milyon Euro ödeyen Galatasaray'ın oyuncu satışı yapmadan yüksek bonservis bedellerine çıkması zor gözüküyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0