10 numaraya savaşçı Viking!

Yeni sezonda hücuma dönük orta saha için arayışa giren Galatasaray'da scout ekibinin uzun süredir takip ettiği Danimarkalı isim için teknik direktör Fatih Terim onay verdi. Union Berlin forması giyen Marcus Ingvartsen için harekete geçen yetkililer, oyuncunun kulübüyle sözleşmesinin son senesine girmesini de avantaj olarak kullanmaya hazırlanıyor. 

A Spor'da yer alan habere göre; savaşçı bir 10 numara arayan Galatasaray rotasını Almanya'ya kırdı. Galatasaray scout ekibi uzun süredir takip ettiği Union Berlin forması giyen Marcus Ingvartsen'in raporlarını teknik direktör Fatih Terim'e sundu. Deneyimli teknik adamın transferi için onay verdiği 25 yaşındaki Danimarkalı maestro, kulübüyle sözleşmesinin son senesine girmesi de bu süreçte bir avantaj olarak görülüyor. 3.5 milyon Euro piyasa değeri bulunan oyuncu için 2 milyon Euro bütçe ayıran sarı-kırmızılı takım, Alman ekibiyle pazarlık masasına oturmaya hazırlanıyor. Futbolcuyu bir an önce ikna etmek için de Şampiyonlar Ligi kozu kullanılacak. 

YERİNE TRANSFER YAPTILAR

10 numara bölgesini Hannover 96'dan transfer ettiği Genki Haraguchi ile güçlendiren Union Berlin'in, Ingvartsen'in satışına izin vermesi bekleniyor. Sol ayağını kullanan 1.87 boyundaki İngvartsen, güçlü fiziğine rağmen ince bileklere sahip.. Geçen sezon Union'da 31 maça çıkan Danimarkalı yıldız, 3 gol atarken, 7 de asist yaptı. Tüm sezon boyunca sadece 4 kez sarı kart gören Ingvartsen, sakatlığı dolayısıyla 5 maç kaçırdı.

Danimarka milli takımının oyuncu havuzunda da yer alan Ingvartsen'in forvet arkasında oynamasının yanı sıra sağ kanat ve forvet pozisyonunda da görev yapması dikkat çekiyor. 

Galatasaray haberleri için tıklayın! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0