Terim'in tek hedefi Şampiyonlar Ligi elemeleri..

Yeni sezon hazırlıklarına Florya'da devam eden Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim yavaş yavaş taktiksel kurgusunu belirlemeye başladı. Deneyimli teknik adam her ne kadar transfer edilmesini istediği isimlerin takıma katılmasını beklese de, diğer taraftan da kurmaylarıyla birlikte PSV Eindhoven için analizlerine başladı..

TRT Spor'da yer alan habere göre; Galatasaray 'da yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Yönetim, transferler için yoğun mesai harcarken; teknik heyetin aklında Şampiyonlar Ligi var. Teknik direktör Fatih Terim, kurmaylarıyla birlikte Hollanda temsilcisini analiz ediyor. Tecrübeli teknik adam, antrenman performanslarına göre zorlu eleme maçları öncesinde de kafasında yavaş yavaş taktiksel kurguları belirlemeye başladı. İlk etapta yeni transferler Alpaslan ve Aytaç'ın, gösterdikleri mücadeleyle teknik heyetin gözüne girdiği ifade edildi. Geçen sezonun son bölümünde sakatlığı sebebiyle takımdan uzak kalan Radamel Falcao ise antrenmanlarda fiziksel performansı ile dikkat çeken isimlerden biri olmayı başardı. Dinamo Bükreş maçında sakatlanan Mohammed'in de takımdan ayrı koşu çalışmalarına başlamasının ardından PSV maçında forma giyebilecek seviyeye gelmesi bekleniyor. Karantinası sona erip çalışmalara başlayan Marcao da, takımın sigortalarından biri olacak. 

Yönetim ise bu süreçte en az 3 transferi sonuçlandırarak, alınacak oyuncuları PSV Eindhoven karşılaşması öncesinde UEFA'ya gönderilecek listeye yazdırmayı hedefliyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0