Berkan Kutlu transferinde senet krizi!

Yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendiren Galatasaray'da son transfer Berkan Kutlu'nun transferinin resmileşmesi bir hayli uzun sürdü. Neredeyse bir ay önce prensip anlaşmasına varılan 22 yaşındaki oyuncunun bonservis bedeli için Alanyaspor yönetimi imzalardan önce şahsi kefaletle birlikte senet talep etti. 

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray’da Berkan Kutlu transferinde, son dakikada senet krizi yaşandığı ortaya çıktı. Alanya başkanı Hasan Çavuşoğlu’nun son gün, bonservis bedelinin 25 milyon kiralık kısmı için 2 senet istediği öğrenildi. TFF Genel Kurulu’nun yapıldığı gün Ankara’da gerçekleşen zirvede, Çavuşoğlu’nun, başkan Burak Elmas ve yönetimden bir ismin şahsi kefaletini istediği belirlendi. Son dakika gelen bu talep sonrası görüşmelerin tıkandığı bildirildi. Daha sonra krizi çözmek isteyen Galatasaray başkanı Elmas ve başkan yardımcısı Rezan Epözdemir’in 25 milyon liralık senede kefil olarak problemi giderdiği ortaya çıktı. Her iki isim 25 milyon TL’lik borcun altına imza attıkları ifade edildi. Galatasaray böylece Berkan transferinde mutlu sona ulaştı.

FORMAYA EN CİDDİ ADAY

Zor ve çetin geçen görüşmeler sonrası sarı-kırmızılı yönetim, Fatih Terim’in ısrarla istediği 23 yaşındaki oyuncuyu renklerine bağladı. Aslan'da yeni transfer Berkan Kutlu takımla birlikte çalışmalara başladı. Lisansı çıkan tecrübeli futbolcu Fatih Terim'in şans vermesi halinde resmi maçlarda forma şansı bulabilecek. 3 yerli oynatma zorunluluğundan dolayı Berkan’ın yeni sezon planlamasında çok önemli bir görevi bulunurken, lisansı çıkarılan Berkan da UEFA’ya bildirilen listeye dahil edildi.

Galatasaray haberleri için tıklayın! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0