Burak Elmas: Galatasaray üzerinden kimse racon kesmesin..

Süper Lig'in ilk haftasında Giresun deplasmanından 3 puanla ayrılan Galatasaray'da karşılaşmaya damga vuran Marcao - Kerem Aktürkoğlu kavgası hakkında başkan Burak Elmas açıklamalarda bulundu. Elmas, yaptığı açıklamada kulüp içerisinde iç disiplin yönetmeliğini uyguladıklarını belirtirken bazı kimseler tarafından algı oluşturulmasına da dikkat çekti. Randers yolculuğu öncesinde kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan başkan Burak Elmas'ın açıklamalarının tamamı şu şekilde.. 

Biz zaten yönetim olarak bu olayı kesinlikle tasvip etmediğimizi belirttik. Bizim bir kulüp iç disiplin talimatımız var. Bu talimat gereği yapılması gereken, önce bir savunma almak ve savunma sonrası teknik heyet raporu almak, bunun sonucunda da gerekli yaptırımları yapmak üzere net belirtilmiş konularımız var. Biz disiplin sürecimizi çalıştırmaya başladık. Fakat burada şunu belirtmek isterim ki, tabii ki dışarıda yaşanan gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Hiç kimse unutmasın ki, Galatasaray kuvvetli bir ailedir. Dışarıda sadece kendi hevesleri için Galatasaray'da alınması istenilen aksiyonları kimse Galatasaray'a dikte edemez. Özellikle bazı televizyonlarda, bazı yorumcuların yaptığı seviyesiz yorumlara cevap vermiyor oluşumuz, nezaketimiz yanlış anlaşılmasın. Gerekli olduğu zaman en sert tepkiyi veririz. Ama herkes dikkatli olsun, Galatasaray ile uğraşmasınlar. Bizim tasvip etmediğimiz konuda iç cezai prosedürü başlattık. Tekrar söylüyorum, iç. Bu bir aile meselesidir. Tek sıkıntısı canlı yayında meydana gelmesidir. Oyuncumuz zaten bu konuda gerekli açıklamayı yaptı. Teknik direktörümüzle, takım kaptanlarımızla görüşerek bu meseleyi aile içerisinde gereken cezayı vereceğiz. Ama dediğim gibi, başka kimse Galatasaray üzerinden racon kesmeye veya reyting kasmaya çalışmasın. Galatasaray çok büyük bir aile ve biz aile olarak bu tür sorunları Galatasaray değerlerine uygun halletmenin yolunu zaten biliyoruz. Buradan, bunu yapmaya çalışanları da şiddetle uyarıyorum.


FCN Blog'un kendisine has konsept programı Eski Açık'ın yeni bölümü yayında.. Yeni bölümde gündem Marcao - Kerem kavgasının yanı sıra, Brezilyalı oyuncuya verilmesi gereken cezalar, yeni transfer Alexandru Cicaldau'nun performansı ve transfer gündemi oldu!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0