Emre Akbaba için ayrılık vakti!

Sezon başında Galatasaray ile yeni sözleşme imzalayan ancak kamp döneminde gösterdiği performansla teknik direktör Fatih Terim'in kadroda düşünmediği isimler arasında yer alan Emre Akbaba kendisine takım arıyor. Geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlıklar nedeniyle takımdan uzak kalan tecrübeli oyuncu Trabzonspor ile görüşüyor. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in öncelikleri arasında yer almayan Emre Akbaba, transfer döneminin bitmesine bir hafta kala takımdan ayrılabilir. Geçtiğimiz sezon sonunda sözleşmesi sona eren ve uzun süren pazarlıklar sonucunda Temmuz ayında yeni sözleşmeye imza atan 27 yaşındaki tecrübeli oyuncu kendisine takım bakıyor. Kadrosunu gençleştiren Galatasaray'da yeni oluşan kadro yapılanmasında kendisine yer bulmakta zorlanan ve ayrılması gündeme gelen Emre Akbaba, ligin önemli takımlarından Trabzonspor ile transfer görüşmelerine başladı.

Emre Akbaba için 3 milyon Euro bonservis bedeli belirleyen Galatasaray yönetimi, tecrübeli oyuncunun zorunlu opsiyonlu kiralanmasına da sıcak bakıyor. 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0