Falcao hakkında Burak Elmas'tan açıklama!

Galatasaray başkanı Burak Elmas, takımdan göndermek istedikleri Radamel Falcao hakkında açıklama yaptı. Yeni sezonda takımda düşünülmeyen ve fesih görüşmelerine başlanan Kolombiyalı yıldızın yıllık maliyeti belli oldu.

Divan Kurulu toplantısında söz alan başkan Burak Elmas, "Ufalma bir anda frene basarak olmuyor. Falcao'nun brüt maliyeti 9.5 milyon dolar. Serbest bıraksanız da bu yükümlülük değişmiyor. Biz genç, Galatasaray'a yakışan oyuncuları düşük ücret maliyeti ve vadeli bonservisle düşük maaş bütçesi yaratmak istiyoruz. Bu oyuncuların hepsinin satılabilme kabiliyetine bakıyoruz Şampiyonlar Ligi'ne artık ön eleme oynanacak. Pandemi nedeniyle gelirlerimizde belirsizlikler var. %50 seyirci, naklen yayını geliri. Ana amacımız gelirimize göre yönetilebilir bir bütçe oluşturmak. Kimseyi tatmin etmek için değil, Galatasaray'ın geleceğini oluşturmak için aday olduk ve göreve geldik." açıklamasını yaptı.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0