Falcao'nun gitme şartı belli oldu!

Galatasaray'da yeni sezonda yüksek maaşı nedeniyle takımda düşünülmeyen Radamel Falcao için flaş gelişmeler yaşanıyor. Geçtiğimiz günlerde yıldız golcünün menajeriyle yapılan görüşmede kendisine takım bulması söylenirken, Florya'da çalışmalarını sürdüren Falcao'nun da teknik direktör Fatih Terim ile bir görüşme yaptığı öğrenildi. Kolombiyalı yıldız sözleşmesindeki bonus maddesinden vazgeçerek, oynamak istediğini iletti. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da başkan Burak Elmas yönetimi maaş yükü nedeniyle bazı oyuncularla yolları ayırmak istiyor. Bu oyuncuların başında 9.5 milyon dolar brüt maliyeti olan Radamel Falcao geliyor. Burak Elmas yönetimi seçildikten sonra Kolombiyalı yıldızla görüşerek yolları ayırmak istediğini oyuncunun kendisine bildirdi. Falcao ayrılmaya sıcak baksa da yönetim ve teknik heyetten bazı şartları oldu. Golcü futbolcu ve menajerleri bir taraftar bazı kulüplerle görüşmelere devam ederken, takımla idmanlarını da sürdürüyor. Hatta Falcao'nun idmanlarda bir hayli özverili şekilde çalıştığı da gelen haberler arasında.. 

İdman performansını üst seviyede tutan yıldız golcü Fatih Terim'den kendisini bazı maçlarda oynatmasını istediği öğrenildi. Falcao'nun bu maçlarda oynamasına karşın 500 bin Euro'luk bonustan da vazgeçtiği belirtiliyor. 35 yaşındaki Falcao bu sezon toplam 3 maçta 28 dakika süre alabildi. Kolombiyalı yıldız oyuncunun sözleşmesinde 5 maç oynarsa 500 bin Euro bonus maddesi olduğu iddia ediliyor.

Yeni sezonda forvet bölgesinde Falcao'nun ayrılaması durumunda Fatih Terim'in, sezonun ilk bölümünde Mbaye Diagne ve Mostafa Mohamed ile yola devam etmek istediği biliniyor. Terim'in bu bölgeye bu iki oyuncu dışında sadece Halil Dervişoğlu'nu istediği de bir gerçek.. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0