Fatih Terim: Kazancımız oynanılan futbol oldu..

UEFA Avrupa Ligi'nde play-off turunda Randers karşısında sahadan galibiyetle ayrılarak adını grup aşamasına yazdıran Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim maçın ardından açıklamalarda bulundu. Grup aşamasına kaldıkları için mutlu olduklarını belirten Terim, genç oyuncu Barış Alper Yılmaz'ın gösterdiği performanstan da memnun olduğunu açıkladı. İmparator'un açıklamalarının tamamı şu şekilde.. 

UEFA AVRUPA LİGİ
Oyuncularım pes etmediler ve kazanmayı istediler. Onları kutluyorum. Avrupa Ligi'nde olmayı istedik. Güzel bir maç izlettik. Taraftar bizim en önemli unsurumuz, olmazsa olmazlarımızdan. Onlarla çok daha önemli işler yapıyoruz. Tadı onlarla çıkıyor açıkçası. Daha birazının buraya gelmesine rağmen oyuncularımızdaki etkisi çok açık. Buradan kazancımız oynadığımız futbol oldu. Seyredene zevk veren bir futbol vardı. İkinci yarı yaptığımız 20-25 dakikalık tempo, 8-10 gol pozisyonunu getirdi. İlk yarı rakip kalemize gelmeden gol yedik. İlk yarıyı da önde bitirebilirdik. Bütün olarak iyi oynadık. 2-1'den sonra daha fazla gol pozisyonuna girdik, bu sevindirici. Oyun, sevindirici. Girilen gol pozisyonu sayısı, Avrupa maçı için sevindirici. Muhakkak ki biz rakipten daha iyi bir takımız ama Avrupa'da her şey açık. Az gol yiyoruz ama daha da az gol yemeliyiz.

BARIŞ ALPER YILMAZ
Taraftarlarımız bazen bazı oyuncularımızın bir an evvel oynamasını istiyor ama genç oyuncular için zamanlama çok önemlidir, çünkü tümüyle kaybedebilirsiniz. Barış Alper'in 1-2 güzel hareketini kafamıza yazdık. Her geçen gün ısındıkça daha iyi olacak. Barış'ın ilk maçı PSV. Keçiörengücü'nden geldikten sonra PSV'ye karşı oynadı. Daha da iyi olacak, alacağı çok yol var. Mutluyum açıkçası.. Kerem biraz daha az top kaybedecek artık, o da çok yoruldu, çok emek verdi. Biz zorlanalım, kim çıkacak - kim girecek diye biz zorlanalım. Onlar bizim kıymetlilerimiz, onların sayısını çoğaltacağız. Yaş alan gençler de vardır, sadece gençlerdir. Onları da unutmamak lazım. Barış ve Barış gibileri inşallah kazandırmaya devam ederiz.

RYAN BABEL, RADAMEL FALCAO
Mesele, hep kalacakmış gibi oynamak. Profesyonelce. Oyuncu yarın da gidebilir. Babel iyi bir oyuncu. Benim de beğendiğim, önemli bir oyuncu ama her şey olabilir. Ryan Babel'den son zamanlarda faydalanamıyoruz ama özünde iyi bir oyuncu. Her şey olabilir.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0