Galatasaray, İrfan Can'da ısrarcı!

Transfer döneminde ciddi bir değişim yaşayan Galatasaray, yabancı kuralını da düşerek yerli bir kaleciyi renklerine bağlama peşinde. Fernando Muslera'yı hem dinlendirecek, hem de yokluğunda performansıyla sıkıntıya düşürmeyecek bir kaleci arayan Galatasaray'da gündeme gelen iki isim var! 

Fanatik'in haberine göre; Galatasaray, transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam ederken, kaptan Fernando Muslera’nın yanına da bir Türk kaleci arıyor. Cim Bom, Göztepe’nin başarılı kalecisi İrfan Can için devrede.. 35 yaşındaki Muslera’yı zaman zaman dinlendirmek ve sonrasında da kaleyi güvenli ellere teslim etmek isteyen Galatasaray’da sezon sonunda Çaykur Rizespor ile sözleşmesi sona erecek milli kaleci Gökhan Akkan ve Göztepe’nin genç file bekçisi İrfan Can Eğribayat gündeme alındı.

İLK SIRADA İRFAN CAN VAR!
Sezona kötü bir başlangıç yapan Muslera’nın yanına hem onu yedekleyebilecek hem de oynadığında onu aratmayacak bir ismi alarak yabancı kuralının da etkisiyle kaleye yerli bir isim transfer etme arayışında olan Sarı-Kırmızılılar, Gökhan için istenen yüksek bonservisten dolayı listesindeki diğer aday olan İrfan Can için devreye girdi.. 23 yaşındaki kaleci için Göztepe’yle yarın bir görüşme yapılması bekleniyor. Adanaspor’dan geldiği İzmir temsilcisinde dikkat çeken bir performans ortaya koyan İrfan’ın Avrupa’dan da talipleri bulunuyor.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0