Gedson ayrılmak için izin istedi!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında kiralık olarak forma giyen ve son bölümde gösterdiği performansla alkış alan Gedson Fernandes için ısrarcı davranmaya devam ediyor. Daha önce Benfica ile yapılan görüşmelerden sonuç alamayan Galatasaray yönetimi de Portekizli oyuncu için bekleme kararı aldı. Benfica cephesinde ise sürpriz bir gelişme yaşandı..

Portekiz basınında yer alan haberlere göre; Portekiz kulübü Benfica, teknik direktör Jorge Jesus'un talebi doğrultusunda takıma dönen Gedson Fernandes'i şimdilik elden çıkarmama kararı aldı. Ancak Şampiyonlar Ligi'ndeki Spartak Moskova maçında yedek olmasına rağmen süre alamayan, Moreirense karşılaşmasının kadrosuna dahil edilmeyen Gedson Fernandes, ayrılmak için harekete geçti. 22 yaşındaki Portekizli orta saha oyuncusu, teknik direktör Jorge Jesus ile görüşme gerçekleştirdi. Gedson'un ayrılma kararını Jorge Jesus'a ilettiğini duyurdu. Ayrıca Galatasaray'ın Gedson'a olan ilgisinin devam ettiği vurgulandı.

TERİM BİR KEZ DAHA GÖRÜŞTÜ

Öte yandan Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim de Gedson Fernandes transferi için yeniden telefon trafiğinde bulundu. Terim, yakın dostu olan Benfica başkanı Rui Costa ile yaptığı görüşmede Gedson Fernandes'in son durumunu sorarken "Biz hala talibiz" mesajını iletti. Gedson Fernandes'in geleceği hakkında yaşanan son gelişmelerin ardından Jorge Jesus ve Rui Costa'nın nasıl bir karar vereceği merakla bekleniyor. Galatasaraylı yetkililerin, Gedson için önümüzdeki günlerde yeni görüşmeler yapması bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0