Giresun'da büyük şok! Marcao ve Kerem kavga etti..

Süper Lig'de yeni sezonun ilk haftasında Galatasaray deplasmanda Giresunspor'a konuk oldu. Rakibi karşısında ilk yarıda 2-0 öne geçen Galatasaray'da karşılaşmanın 60. dakikasında futbol sahalarında eşi benzeri görülmemiş bir olay yaşandı.. Marcao ve Kerem Aktürkoğlu saha içerisinde pozisyon sonrasında tartışırken, Brezilyalı oyuncu takım arkadaşına önce kafa attı, ardından da yumruk salladı! 

Yaşanan olayların ardından maçın hakemi Marcao'yu kırmızı kartla oyundan ihraç ederken, Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim genç oyuncunun yanına giderek kısa bir süre konuştu ve teselli etti. Yaşanan olayların ardından Kerem Aktürkoğlu alkışlarla kenara geldi. Marcao ise "kendi takım arkadaşına şiddetli hareket" nedeniyle direkt kırmızı kartla oyun dışı kaldı.


***

TFF talimatlarına göre, Marcao takım arkadaşına "şiddetli hareket" nedeniyle kırmızı kartla oyundan ihraç edildiği için en az 3 - en fazla 6 maç ceza alacak. Brezilyalı oyuncu hakkında raporda "saldırı" ifadesi yazılırsa en az 5 maç ceza alması söz konusu olacak. 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0