Halil Dervişoğlu için istenen rakam belli oldu!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in yeni sezonda kadrosunda görmek istediği Halil Dervişoğlu için yönetim kolları sıvadı. Milli oyuncunun kulübü Brentford ile pazarlıklarını sürdüren Burak Elmas yönetiminin yaptığı iki teklif de kabul edilmedi. İngiliz ekibi peşin ödeme olmak üzere 7 milyon Euro talep ettiğini bildirdi! 

Akşam gazetesinde yer alan habere göre; Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, bir yandan Gedson Fernandes diğer yandan da Halil Dervişoğlu transferi için tüm kozlarını oynamaya başladı. Halil Dervişoğlu'nun transferi için Brentford'a kiralama ve satın alma opsiyonlu teklif sunan Galatasaray'ın bu teklifi İngiliz kulübü tarafından kabul edilmedi. Brentford'a 1.5 milyonluk kiralama bedeli ve 5 milyon euroluk da satın alma opsiyonu teklif eden Galatasaray'ın bu teklifi İngiliz kulübü tarafından "direkt satış" talep edilerek geri çevrildi.

Galatasaray'dan direkt 7 milyon Euro bonservis bedeli talep eden ve bu sezon kiralama seçeneğini devre dışı bırakan Brentford, istediği rakamdan daha aşağıya bir rakamın kabul edilmeyeceğini iletti. Transferin son gününe kadar dengelerin değişeceğine inanan Galatasaray Yönetimi, Brentford'un inadını kırarak Halil transferine nokta koymak istiyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0