Mbaye Diagne'den ayrılık görüşmesi!

Yeni sezonda Galatasaray'daki geleceği merak konusu olan Mbaye Diagne geçtiğimiz günlerde teknik direktör Fatih Terim ile sürpriz bir görüşme gerçekleştirdi. Maaş bütçesini düşürmek için Radamel Falcao ile yollarını ayırmaya hazırlanan Galatasaray'da yıldız golcü Diagne, takımdan ayrılmak istediğini teknik heyete bildirdi.

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray’da ‘gitsin mi kalsın mı’ tartışması yapılan Mbaye Diagne, yeni sezona yönelik düşüncesini hem teknik direktör Fatih Terim hem de takım arkadaşlarına açıkladı. Senegalli futbolcu geçtiğimiz günlerde Fatih Terim ile yaptığı görüşmede “İtalya ve İngiltere’den teklifler var. Bunları değerlendirme düşüncesindeyim. Uygun şartlar oluştuğunda gitmek istiyorum.” dedi. Senegalli golcü oyuncunun bonservisi için Cagliari kulübünün 2 milyon Euro’luk bir teklif getirirken, Galatasaray’ın bu oyuncudan 4 milyon Euro gelir beklediği öğrenildi.

DIAGNE'NİN ALTERNATİFİ HALİL DERVİŞOĞLU

Diagne’nin kesin olarak “Takımdan ayrılacağım” demesinin ardından sarı kırmızılılar, geçen sezon kiralık olarak forma giyen Halil Dervişoğlu için girişimlerini sıklaştırdı. Brentford’da İvan Tony’nin arkasında yedek bekleyen Halil’in de Galatasaray’a gelmek istediği ve temsilciliğini yapan babası Muzaffer Dervişoğlu’nun bu konuda Premier Lig kulübü ile de görüşeceği öğrenildi. Galatasaray, milli oyuncu için satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulunmayı planlıyor.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0