Mohamed'e gözdağı Diagne!

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, UEFA Avrupa Ligi'nde St. Johnstone ile oynanacak maç öncesinde takımın golcüsü Mostafa Mohamed'i uyardı. Sezon başında oynanan hazırlık maçında sakatlanan Mısırlı oyuncu iki PSV maçında da varlık gösteremedi. Deneyimli teknik adam genç golcüye gözdağı vermek için Mbaye Diagne'yi sahaya sürmeye hazırlanıyor! 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, yeni sezon için Mbaye Diagne hakkında kararını verdi. Radamel Falcao'nun yıllık yüksek maliyeti nedeniyle yol ayrımına neredeyse kesin gözüyle bakılırken, yönetim kanadı Kolombiyalı oyuncuya kendisine kulüp bulmasını söyledi. Diagne'yi de gelecek teklifler için satış listesine koyan Galatasaray'da son dönemde Mostafa Mohammed'in performansı nedeniyle geri adım atıldı. Yaz kampında sakatlıkla boğuşan oyuncu, beklenen dönüşü yapamadı ve PSV maçlarında kötü görüntü sergiledi. 

23 yaşındaki forvetin performansından memnun olmayan teknik direktör Fatih Terim'in de bu nedenle UEFA Avrupa Ligi ön eleme turunda oynanacak olan St. Johnstone maçına Mbaye Diagne ile başlamayı düşündüğü öğrenildi. PSV maçında gösterdiği performansla dikkat çeken ve hazır bir görüntü çizen Senegalli oyuncu, 2-1 kaybedilen karşılaşmada takımının tek golünü kaydetmişti. 

MOHAMMED'İN GELECEĞİ KENDİ ELLERİNDE

Mostafa Mohamed'in geleceğinin ne olacağı henüz belli değil. Mısırlı golcünün ligin ilk yarısında göstereceği performans kaderini belirleyecek. Galatasaray'ın ocak ayına kadar Zamalek'e 4 milyon dolar ödemesi halinde kiralık sözleşmedeki satın alma opsiyonu devreye girecek.

Galatasaray haberleri için tıklayın! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0