Morutan yüzleri güldürdü!

Galatasaray'ın yeni sezon öncesinde Romanya Ligi'nden transfer ettiği Olimpiu Morutan çıktığı ilk maçtaki performansıyla alkış aldı. Kasımpaşa karşısında ilk 11'de başlayan ve vatandaşı Cicaldau'ya yaptığı asistin yanı sıra Kerem'in golünde de büyük pay sahibi olan Rumen oyuncu ilk maç performansı sonrasında hem teknik heyetin hem de camianın yüzünü güldürdü.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray’daki ilk maçında 2 gole katkı yaparak iyi bir performans sergileyen Olimpiu Morutan büyük beğeni topladı. Cicaldau’nun golünde asisti yapan, Kerem’in golünde de yine başrolde olan 22 yaşındaki Rumen futbolcu hazır bir görüntü sergiledi. Morutan’ın hem 10 numara hem de kanatta etkili olabileceğini göstermesi transferinin önemini ortaya koydu. Sarı-kırmızılı yönetim de 3.5 milyon euroya transfer edilen Morutan’ın ilk maçtaki performansıyla büyük bir potansiyele sahip olduğunu düşünüyor. İdareciler, “Böyle oynamayı sürdürürse çok ciddi rakamlar teklif edilir.” yorumunda bulundu. Bir diğer Rumen futbolcu Cicaldau da yine teknik ekipten olumlu puan alanlar arasında oldu.

22 yaşındaki hücum oyuncusu geçtiğimiz sezon Bükreş forması altında çıktığı 36 maçta 8 gol - 15 asistlik performans sergilerken, takımının Cluj ile girdiği şampiyonluk mücadelesinde de kazanan tarafta olmanın mutluluğunu yaşamıştı. 
FCN Blog'un yeni sezondaki yeni programı Taktik Tahtası yayında.. Milli araya 3 maçta 7 puan ve Avrupa Ligi gruplara kalma başarısıyla giren Galatasaray'da yeni bir oyun planı var. Yeni transferlerden Morutan'ın siftah yaptığı; Cicaldau'nun ise saha içi karakteri gibi bir çok konuyu masaya yatırdık. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0