Mostafa Mohamed, Bordeaux'a gidiyor!


Geçtiğimiz sezon devre arasında Galatasaray'a kiralık olarak katılan ve gösterdiği performansla alkış alan Mostafa Mohamed, yeni sezona istediği gibi giremedi. Beklentilerin altında kalan Mısırlı golcü Fransa'nın yolunu tutuyor. Mostafa Mohamed, Fransız ekibi Bordeaux'a transfer oluyor. 

Fransız basınında ve Türk basınında yer alan haberlere göre; Galatasaray geçen sezon devre arasında takıma satın alma opsiyonuyla kiralık olarak gelen Mostafa Mohamed için Bordeaux ile anlaşamaya varıldı.

Cimbom, 4 milyon euro'luk satın alma opsiyonuyla Mısırlı oyuncunun bonservisini alarak transferi sonlandıracak. Galatasaray'ın bu transferden 7-8 milyon euro civarında bir bonservis bedeli kazanması beklenirken sonraki satıştan payın da yer alacağı iddia ediliyor.  

******

GÜNCELLEME: Mısır basınında yer alan haberlere göre; Zamalek kulübü ile Galatasaray satın alma opsiyonunun kullanılması ve diğer mali şartlar konusunda yaşadığı sorunlar nedeniyle oyuncunun evraklarını teslim etmedi. Bordeaux kulübü bu nedenle transferi gerçekleştiremedi. Mohammed takımda kaldı. 

FCN Blog'un yeni sezondaki yeni programı Taktik Tahtası yayında.. Milli araya 3 maçta 7 puan ve Avrupa Ligi gruplara kalma başarısıyla giren Galatasaray'da yeni bir oyun planı var. Yeni transferlerden Morutan'ın siftah yaptığı; Cicaldau'nun ise saha içi karakteri gibi bir çok konuyu masaya yatırdık. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0