Stad isim hakkından 100 milyon Dolar!

Haziran ayında yapılan seçimi kazanarak başkanlık koltuğuna oturan Burak Elmas, döneminin en büyük anlaşmasını imzalamak üzere.. Seçim öncesinde sürekli olarak stadın isim sponsorluğu konusunda çalışmalarını tamamladıklarını belirten Elmas, toplam değeri 100 milyon Dolar'ı bulan anlaşmayı kısa zaman içerisinde açıklayacak! 

Webaslan'da yer alan habere göre; Galatasaray, Türk Telekom Stadyumu için yeni isim sponsoru ile anlaşmaya vardı. Sarı-Kırmızılılar, bu anlaşmadan 100 milyon Dolar bekliyor. Uluslararası bir firmayla iki hafta önce son detayları konuşulan sponsorluk anlaşması, kulübe 5 artı 5 yıldan 100 milyon Dolar'lık gelir sağlayacak. Yıllık 10 milyon dolar değerindeki projeye forma sponsorluk anlaşması dahil değil. Uluslararası bir firmayla iki hafta önce son detayları konuşulan sponsorluk anlaşması, kulübe 5 artı 5 yıldan 100 milyon Dolar'lık gelir sağlayacak.

Galatasaray başkanı Burak Elmas seçimlerden önce Youtube kanalımıza konuk olmuş ve sponsorluk anlaşmasıyla ilgili bilgi paylaşımında bulunmuştu. Yayının tamamı için... 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0