Taylan Antalyalı'ya sürpriz talip!

Geçtiğimiz sezon başından itibaren Galatasaray'da gösterdiği çıkışla tüm dikkatleri üzerine çeken Taylan Antalyalı bu performansının ödülünü almak üzere.. Avrupa'dan bazı kulüplerin ilgi duyduğu 26 yaşındaki milli oyuncu için İtalyan ekibi Atalanta fiyat sordu. Galatasaray yönetimi de Taylan'ın sözleşmesini uzatmak için harekete geçti! 

Ajansspor'da yer alan habere göre; geçen sezondan beri büyük bir çıkış yakalayan ve gösterdiği performansın ardından A milli takım kadrosuna dahil olan Taylan Antalyalı için İtalya Serie A'dan sürpriz talip çıktı. İtalyanların son dönemdeki başarılı takımlarından Atalanta kulübü, gönderdiği resmi yazıda Galatasaray'a oyuncunun durumunu ve istenilen bonservis bedelini sordu. Galatasaray yönetiminin şu an için satmayı düşünmediğini belirttiği 26 yaşındaki oyuncunun transferinde henüz somut gelişmeler yaşanmadı. 

2023 yılında sözleşmesi sona erecek olan Taylan Antalyalı'nın teknik direktör Fatih Terim'in planlarında önemli bir yere sahip olması göz önüne alınarak, Galatasaray yönetimi de oyuncunun sözleşmesini uzatma kararı aldı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0