Yeniler göz doldurdu..

UEFA Şampiyonlar Ligi ön elemesinden elendikten sonra 3 transfer yapan Galatasaray'da yeni transferler dün oynanılan UEFA Avrupa Ligi ön elemesinde St. Johnstone karşısında ilk maçlarına çıktı. Teknik direktör Fatih Terim üç isme de ilk 11'de şans verirken, yeni isimler gösterdikleri performansla alkış topladı. 

İskoç ekibiyle oynanacak olan karşılaşma öncesinde Sacha Boey, Patrick van Aanholt ve Berkan Kutlu'yu renklerine bağlayan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim üç isme de ilk 11'de şans verdi. Sağ bek Boey ve sol bek Van Aanholt sürekli olarak hücuma yaptıkları katkıyla ve çıkışlarla alkış alırken, orta sahada görev yapan Berkan Kutlu da tabir-i caizse sahada basmadık yer bırakmadı. 87 dakika sahada kalan Berkan kenara gelirken tribünlerden alkış alırken, günün en mutlu ismi Galatasaray ile çıktığı ilk resmi maçta kariyerinin ilk golünü atan Boey oldu. 

Hollandalı sol bek Patrick van Aanholt ise fizik olarak hazır olmadığı için 45 dakika sahada kalırken, tecrübeli isim hücuma çıkışları ve temposuyla dikkat çekti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0