Berkan Kutlu: Coşkulu oynadık ve skoru yakaladığımız için mutluyuz

berkan kutlu

Süper Lig'in 7. haftasında Ali Sami Yen'de Göztepe karşısında 1-0 geriye düşmesine rağmen 2-1 galip gelerek ligde 4 maç sonra kazanan Galatasaray'da Berkan Kutlu maçın ardından yayıncı kuruluşa konuştu. 

Berkan Kutlu'nun açıklamaları şu şekilde:

Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. İlk yarı da kötü oynamadığımızı düşünüyorum. Bir hata oldu ve o hata sonucunda bir gol yedik. İlk yarı da olumlu oynadık. İkinci yarı, o golü kalemizde gördükten sonra daha hırslı sahaya çıktık. Kaybettiğimiz maçların ardından taraftarlarımız önünde mutlaka kazanmak istiyorduk. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. İyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum.

Genç ve yaşlı terimlerini kullanmak doğru değil. Avrupa’da her yaştan oyuncu oynuyor. Burada artık tecrübe ya da tecrübesiz oluşuna bakmaksızın her yaştan oyuncu oynuyor. Coşkulu oynadık ve skoru yakaladığımız için çok mutluyuz. Kendimizi en iyi şekilde hazırlayıp önce Marsilya, sonra da Rizespor karşısına çıkacağız. En iyi şekilde hazırlanıp neticeleri göreceğiz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0