Emre Akbaba'nın ayrılığının perde arkası!

Yeni sezon öncesinde kadroda ciddi bir operasyon gerçekleştiren ve takımı gençleştiren Galatasaray'da bir yandan da ayrılacak isimler merakla bekleniyordu. Sakatlıkları sebebiyle uzun süre forma giyemeyen tecrübeli oyuncu Emre Akbaba'nın ayrılmasında duygusal nedenlerin olduğu iddia edildi. 

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre;  transfer döneminde nokta atışı transferle dikkat çeken Galatasaray'da mevcut kadroda bazı isimlerle yollar ayrıldı. Emre Akbaba, Galatasaray’la sözleşme yenilemesine rağmen Alanyaspor'a kiralandı. Akbaba'nın eski takımına gidişi merak konusu olurken ayrılığın perde arkası belli oldu. Duygusal bir yapıya sahip olan 28 yaşındaki milli futbolcunun sosyal medya baskısı yüzünden ayrılık kararı aldığı belirlendi. Özellikle Galatasaray’ın şampiyonluğu averajla kaybetmesinden sonra başta Denizlispor deplasmanında kaçırdığı penaltı olmak üzere yine son hafta Yeni Malatyaspor maçındaki performansı sorgulanan Emre Akbaba’nın sosyal medyada uğradığı linçi kaldıramadığı belirtildi. 

Üstelik geçen sezonun son haftalarındaki Trabzonspor ve Konyaspor maçlarında kritik goller atmasına rağmen Emre Akbaba bu tepkilerden etkilenmişti. Bu sezona da yine tepki görerek başlayan Emre’nin, “Daha fazla kaldıramıyorum. Benim hayal ettiğim yer burası ama biraz uzaklaşmam gerekiyor” diyerek yeni sözleşme imzalamasına karşın Alanya’ya gitmeyi istediği aktarıldı.

FCN Blog'un yeni sezondaki yeni programı Taktik Tahtası yayında.. Milli araya 3 maçta 7 puan ve Avrupa Ligi gruplara kalma başarısıyla giren Galatasaray'da yeni bir oyun planı var. Yeni transferlerden Morutan'ın siftah yaptığı; Cicaldau'nun ise saha içi karakteri gibi birçok konuyu masaya yatırdık

Galatasaray haberleri için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0