Kerem'e yeni sözleşme!

Yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da sezonun flaş ismi Kerem Aktürkoğlu hakkında karar verildi. Bu sezon gösterdiği performansla dikkat çeken genç oyuncu için teknik direktör Fatih Terim ve başkan Burak Elmas harekete geçti. Süper Lig'in ilk haftasında Giresunspor karşılaşmasında takım arkadaşı Marcao'nun saldırdığı milli oyuncunun sözleşmesinin uzatılması ve iyileştirme yapılması kararı verildi. 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray 'da sıra iç transfere geldi ve somut adımlar atılmaya başlanıyor. Yaşanan olayların ardından ilk olarak kadro dışı bırakılan, ardından da ağır para cezası alan Marcao'yu affeden yönetim, olayın mağduru Kerem Aktürkoğlu'nun da gönlünü alacak. 900 bin TL garanti parayla Galatasaray'ın en az kazanan ismi olan Kerem'in sözleşmesine zam yapılacak. Ücreti 4 milyon TL seviyesine çekilecek genç oyuncunun kontratına 20 milyon Euro üzerinde serbest kalma maddesi koyulacak.

Geçtiğimiz sezonun başında 200 bin Euro piyasa değeri olan oyuncu, geride kalan sürede değerini katlayıp 3.5 milyon Euro'ya ulaştı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0